Meistä

One Big Family ry

One Big Family ry on vuonna 2017 perustettu kouvolalainen yhteiskristillinen yhdistys. 

Tavoitteenamme on laaja-alaisesti eri-ikäisten ja erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten auttaminen ja elämänlaadun parantaminen. 

Yhdistyksen toimitila, kahvila-toimintakeskus Kulmakivi, sijaitsee Kouvolan keskustassa (Kivimiehenkatu 5), missä toimii yhdistyksen ylläpitämä kahvila ja pieni kirpputori. Lisäksi tiloissa on kokoustila, toimisto/terapiatila ja työpajatilat. Viihtyisistä oleskelutiloista löytyy ilmaisia pelejä eri-ikäisille vapaa-ajan viettoon ja lasten viihtyminen on huomioitu leikkinurkkauksella. 

Tiloissa järjestämme eri kohderyhmille suunnattua ohjelmaa kuten nuorteniltoja, tilaisuuksia ja tapahtumia sekä tarjoamme erilaisia työtoimintamahdollisuuksia. Tiloja on myös mahdollista vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin, kuten juhliin tai yhdistysten kokoontumisiin.

Haluamme tehdä laajasti yhteistyötä eri tahojen kanssa. Yhteistyötä yhdistyksellä on jo Kouvolan alueella sekä myös laajemmaltikin muun muassa leivänjaon, nuortentyön, seurakuntatoiminnan, kahvilatoiminnan ja työtoiminnan osalta. 

Teemme asiat sydämellä ja rakkaudella jokaista lähimmäistä arvostaen ja kunnioittaen!